Acasă Actualitate Scandal cu topoare si bate, intre doua familii din Mironu

Scandal cu topoare si bate, intre doua familii din Mironu


Intră acum și în grupul de

Pe fondul unui conflict mai vechi, două familii de romi din Mironu s-au luat la bătaie. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 21.00, prin „S.N.U.A.U. 112, Ț. Lucia a sesizat faptul că, în satul Mironu, comuna Valea Moldovei are loc un scandal spontan între membrii a două familii.

La fata locului, s-a deplasat o patrulă mixtă poliţie – jandarmi, pe o uliţă fiind identificat minorul Ț. I., în vârstă de 17 ani, localnic, care acuza dureri în zona capului şi a reclamat faptul că a fost lovit cu toporul de P. Ghiocel, de 28 ani, din localitate, ca urmare a unui conflict mai vechi între membrii familiilor.



Patrula la găsit şi pe P. Dragoş, în vârstă de 27 ani, localnic, care a reclamat că a fost lovit cu un corp contondent în zona feţei de Ț. Nicolai, de 21 ani, din localitate.

Din cauza leziunilor suferite, la faţa locului a fost solicitată intervenţia ambulanţei, P. Dragoş si Ţ. I. fiind transportaţi cu ambulanţa la spitalul Gura Humorului, unde li s-a stabilit diagnosticul „fractură piramida nazală” şi respectiv „contuzie cervicală”.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de lovire.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version