A accidentat un pieton baut si a disparut de la domiciliu


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Vatra Moldoviţei a dispărut de la domiciliu după ce a acroşat cu maşina, marţi, la două ore după miezul nopţii, un localnic ameţit de băutură. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 02.00, în interiorul localităţii Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei, pe DC 32, J. Nicolae, de 33 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a drumului, a fost acroşat şi accidentat de un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers şi al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului după comiterea faptei.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au reuşit să identifice conducătorul autoturismului implicat în accident, în persoana lui C. Ilie, de 26 ani, din localitate, în prezent dispărut de la domiciliu.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.


Intră acum și în grupul de