Injunghiati, dupa un conflict intr-o discoteca din Dorna


Intră acum și în grupul de

În urma unui conflict iscat într-o discotecă din Vatra Dornei, doi tineri au fost înjunghiaţi. Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul Municipal Vatra Dornei s-a prezentat pentru îngrijiri medicale H. Ionel, de 33 ani, localnic, căruia i s-a stabilit diagnosticul „plagă înjunghiată regiunea latero-vertebrală stânga, zona lombară”.

Acesta a ajuns, la miezul nopţii, la o discotecă din municipiul Vatra Dornei fiind însoţit de I. Alexandru de 18 ani, localnic şi T. Adrian. În incinta discotecii, se afla un grup de 5 – 7 tineri şi o fată, iar unul din aceştia s-a legat fără motiv de I. Alexandru, fapt pentru care între cei doi a avut loc un schimb de replici şi jigniri. Ceva mai târziu, în timp ce I. Alexandru se afla pe ringul de dans, a fost lovit cu pumnul şi palma de către acelaşi tânăr din grup, după care agentul de pază a solicitat grupului de 5 -7 tineri să părăsească incinta.

Când cei trei tineri din municipiul Vatra Dornei au plecat spre acasă, în zona parcului, au atacaţi şi loviţi cu pumnii şi picioarele de grupul implicat în conflict iniţial.

H. Ionel nu a dat importanţă şi după ce a ajuns acasă a văzut că este înjunghiat, însă a declarat că nu doreşte să depună plângerea împotriva autorilor faptei. În timpul efectuării verificărilor a fost invitat la sediul poliţiei şi I. Alexandru şi din cauza faptului că acesta nu s-a prezentat, o echipă s-a deplasat la domiciliul acestuia. Acesta era în pat, deoarece acuza dureri la piept. Fiind întrebat ce a păţit, a declarat ca a fost înjunghiat în zona pieptului, nu ştie cu ce anume, dar nu vrea sa meargă la spital, întrucât se simte mai bine.

Tânărul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul „pneumotorax, plagă înjunghiată zona toracică”, după care a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, fiind internat în secţia de Chirurgie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală şi stabilirea identităţii autorilor şi în funcţie de examinarea medico legală se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de