Spitalul Județean Suceava publică fotografii cu mâncarea oferită în spital și spune că aceasta este stabilită de dietetician în funcție de patologiile pacienților


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean de Urgență Suceava a făcut publice, vineri, fotografii în care prezintă mâncarea oferită de unitatea spitalicească atât pacienților cât și personalului medical.

Conducerea SJU Suceava a luat decizia de a face publice astfel de fotografii după ce în mediul online au apărut imagini critice privind mâncarea oferită pacienților.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, dr. Dan Teodorovici, a precizat că oamenii trebuie să înțeleagă că mâncarea din spital, respectiv cantitatea, necesarul de nutrienți, sunt stabilite de către un medic dietetician după anumite norme și că trebuie respectate anumite principii alimentare de dietetică și nutriție, în funcție de patologiile pacienților internați.

„Aceeași mâncare este servită și personalului medical. Nu avem meniuri preferențiale”, a precizat dr. Teodorovici.

SJU Suceava publică pe site-ul propriu meniurile oferite în fiecare zi pacienților și personalului medical.

Astfel, pentru ziua de 3 februarie meniul este următorul:


Intră acum și în grupul de