Prefectura Suceava: S-a acționat și se acționează în continuare pe toate sectoarele de drumuri naționale cu utilaje pentru deszăpezire


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni dimineața, că în contextul precipitațiilor abundente de zăpadă care s-au înregistrat în ultímele 24 ore, Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele prestatorului de servicii și cele proprii (ATB și Unimog) pentru deszăpezirea drumurilor aflate în administrare, consumându-se circa 490 tone sare.

Drumurile naționale din zona administrată de SDN Suceava sunt acoperite cu un strat de zăpadă 1÷3 cm, circulându-se în condiții de iarnă.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată  de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite.

Potrivit sursei citate, carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată 0÷1cm pe toate sectoarele de drum administrate.

S-a acționat și se acționează în continuare pe toate sectoarele de drum național din administrare cu 35 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, în ultimele 24 ore fiind consumate circa 590 tone sare.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic, menționează Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de