Acasă Actualitate Politistii suceveni au aplanat zeci de scandaluri in perioada Anului Nou (VIDEO)

Politistii suceveni au aplanat zeci de scandaluri in perioada Anului Nou (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

De Revelion şi în primele două zile ale Noului An, cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au aplanat nu mai puţin de 89 de scandaluri.

Potrivit subcomisarului Alin Botezatu, poliţiştii au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul sărbătorilor de iarnă privind evenimentele organizate pentru aniversarea Anului Nou.



„Cu acest prilej, poliţiştii suceveni au aplanat un număr total de 89 stări conflictuale şi au organizat pe raza de competenţă 58 de filtre auto pentru prevenirea unor evenimente rutiere din cauza consumului de alcool şi a altor abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, în cursul acestei perioade au fost constatate 23 de infracţiuni , din care 12 de natură judiciară, 2 de natură economică şi 9 alte fapte penale. Din cele 23 de infracţiuni, 10 au fost constatate în flagrant”, a declarat subinspectorul Botezatu.

În această perioadă, poliţiştii au aplicat un număr total de 177 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.948 de lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version