Adio Termica ! Constantin Placinta si-a anuntat demisia din functia de manager general


Intră acum și în grupul de

Directorul general al societăţii de termoficare TERMICA SA Suceava, Constantin Plăcintă, şi-a anunţat demisia din funcţie, cu data de 1 aprilie a acestui an el urmând să preia, conform unor surse din cadrul administraţiei municipale sucevene, un post de conducere la vârful viitoarei societăţi care va asigura alimentarea cu apă caldă şi caldură a Sucevei şi care se va construi în imediata apropiere a actualei centrale.

Surse demne de încredere din TERMICA SA ne-au declarat, joi, că anunţul demisiei lui Plăcintă a survenit cu ocazia primei şedinţe a Consiliului de Administraţie al Termica din anul în curs şi că decizia managerului general de a pleca era una aşteptată de mai multă lume.

Deşi autorităţile locale nu au dorit să comenteze în vreun fel gestul lui Plăcintă se pare că mişcarea a fost efectuată cu acordul tacit al şefului administraţiei municipale sucevene care îşi doreşte, cel puţin în primă instanţă, pentru o perioadă de câţiva ani, un om de încredere care să conducă activitatea în viitoarea societate ce va asigura agentul termic oraşului.

Este lesne de înţeles de ce primarul doreşte ca activitatea de la noua centrală să meargă strună, de modul cum va gestiona problema căldurii şi apei calde la Suceava, în iarna 2011-2012 va depinde în bună măsură scorul la alegerile locale din iunie 2012 unde Ion Lungu a anunţat că va candida pentru un nou mandat.

Deocamdată, edilul- şef nu a făcut nici un fel de comentariu pe subiectul demisiei lui Constantin Plăcintă, însă este de apreciat faptul că managerul TERMIA SA pleacă din funcţie abia după ce se încheie sezonul rece.


Intră acum și în grupul de