Viceprimarul Lucian Harșovschi: Patrinoarul artificial „Areni” continuă să atragă suceveni de toate vârstele. Aproape 30.000 de bilete de intrare au fost vândute în acest sezon rece


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat că patinoarul artificial al municipalității continuă să reprezinte o atracție pentru suceveni în sezonul rece.

El a spus că în această iarnă au fost vândute peste 28.100 de bilete de intrare la patinoar, cele mai multe, aproape 16.000, în luna decembrie.

„Primăria a făcut mai multe investiții în reabilitarea patinoarului, iar în această perioadă lansăm și licitația pentru realizarea proiectului de acoperire a patinoarului”, a declarat Lucian Harșovschi.

Vineri seara viceprimarul a aruncat pucul și a dat startul unei noi ediții a turneului de veterani „Bucovina Cup” găzduit de patinoarul artificial al municipiului.

„Mulțumim băieților pentru că promovează hocheiul în zona noastră, dar și pentru că încurajează sportul în rândul “veteranilor”. Nimeni nu este “prea bătrân” pentru a face sport”, a declarat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de