Au furat un bazin metalic si un calorifer


Intră acum și în grupul de

Patru tineri, dintre care doi minori, au furat dintr-o curte, un bazin metalic, iar de pe casa scării unui bloc, un calorifer din fontă. Potrivit IPJ Suceava, O. Elena, de 44 ani, din municipiul Suceava a sesizat faptul că persoane necunoscute i-a sustras din curtea locuinţei un bazin metalic, iar în jurul orei 15.30, Ş. Floarea, de 76 ani, din aceeaşi localitate a sesizat faptul că autori necunoscuţi au sustras de pe casa scării un calorifer din fontă.

Poliţiştii au trecut la verificări, iar în cartierul George Enescu, au identificat un atelaj hipo condus de G. Gavril, de 33 ani, din oraşul Frasin, în care se aflau bunurile reclamate ca fiind furate, prejudiciul în valoare de aproximativ 3.200 lei a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.

La comiterea faptelor au mai participat şi B. Jianu, de 19 ani şi minorii, B. M., de 17 ani şi B. I., de 15 ani, toţi din comuna Şcheia. În baza probatoriului administrat, s-a dispus începerea urmăriri penale faţă de primii trei suspecţi pentru comiterea celor două furturi şi s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 ore faţă de aceştia, urmând ca cei trei suspecţi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Minorul B.I. este cercetat în stare de libertate dar suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de