O autospeciala a intrat intr-un autobuz ce stationa pe Calea Unirii


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au descarcerat două persoane blocate între fiarele unei autospeciale vineri dimineaţă, după ce aceasta s-a izbit într-un autobuz ce staţiona în urma unei pene de cauciuc. Potrivit IPJ Suceava, la ora 08.35, pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

T. Vasile, de 20 ani, din Suceava, în timp ce conducea o autospecială Nissan pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava din direcţia Grupului Şcolar nr.2 către centru, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu polei, intrând în coliziune faţă spate cu un autobuz oprit pe banda unu întrucât anvelopa de pe partea stânga faţă era explodată.

Pasagerul din autospecială, M. Valentin, de 43 ani, din Prelipca a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava cu ambulanţa. În urma investigaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „politraumatism prin accident rutier, T.C.C. minor cu plagă frontală dreapta, contuzie ambele gambe, în observaţie fractură închisă tibie dreapta, contuzie forte genunchi stâng”, necesitând pentru vindecare 15-20 zile.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului s-au deplasat 6 pompieri militari, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare.

Echipajele SMURD au trecut la descarcerea celor doua victime din Nissan şi la acordarea primului ajutor medical calificat acestora.


Intră acum și în grupul de