Scandal intr-un restaurant din Scheia


Intră acum și în grupul de

Mai multe bunuri au fost distruse într-un restaurant din Şcheia, în urma unui scandal izbucnit între mai mulţi tineri. Potrivit IPJ Suceava, agenţii Poliţiei Comunale Şcheia au fost sesizaţi despre faptul că la un restaurant din comună a izbucnit un scandal. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde i-au găsit pe B. Dumitru, de 37 ani, din municipiul Suceava, M. Daniel, de 29 ani, localnic şi R. Vasile, de 43 ani din municipiul Suceava.

Angajaţii unităţii au declarat poliţiştilor că, în jurul orei 06.00, în incinta restaurantului s-a iscat un scandal între persoanele menţionate şi un alt grup de tineri, care nu a mai fost găsit la faţa locului, fără însă ca aceştia să se lovească.

În timpul scandalului, în direcţia barului au fost aruncate mai multe obiecte care au dus la distrugerea unor bunuri, printre care un laptop, un espresor de cafea şi pahare, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 2.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, în vederea stabilirii persoanelor ce au provocat daunele.


Intră acum și în grupul de