Guvernatorul din Cernăuți anunță dezvoltarea PTF de la Vicovu de Sus și Racovăț, dar și lucrări la cele din Climăuți, Izvoarele Sucevei și Ulma


Intră acum și în grupul de

Guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, a anunțat, marți, că s-a întâlnit la Kiev cu șeful Agenției pentru Proiecte de Reconstrucție și Infrastructură, Mustafa Nayem.

Potrivit acestuia, s-au discutat perspectivele dezvoltării punctelor de control „Bila Krynytsia – Climăuți”, „Shepit – Izvoarele Sucevei”, „Ruska – Ulma”, precum și faza a doua a „Dyakivtsi – Racovăț” și „Krasnoilsk – Vicovu de Sus”.

„Deschiderea și buna funcționare a punctelor de control va contribui la dezvoltarea economică a Ucrainei și la dezvoltarea legăturilor puternice cu țările Uniunii Europene”, a precizat Zaparaniuk pe canalul său Telegram.

El a subliniat că fiecare punct de control este o facilitate extrem de importantă pentru Bucovina și Ucraina în general.

„Dezvoltarea infrastructurii de frontieră ne va permite să creștem exporturile către UE, să creștem volumul ajutorului și intensitatea cooperării economice cu partenerii”, a concluzionat guvernatorul din Cernăuți.


Intră acum și în grupul de