O nouă ediție a evenimentului „Femei de Succes – Performanță la Superlativ!”. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Continuați să inspirați și să fiți binele din viețile noastre!


Intră acum și în grupul de
Viceprimarul PNL Lucian Harșovschi împreună cu liderul județean al femeilor social-democrate, Larisa Blanari și cu președintele organizației municipale a femeilor din PSD, Adelina Paiu

O nouă ediție a evenimentului „Femei de Succes-Performanță la Superlativ” a fost organizată joi cu sprijinul financiar al Primăriei Suceava la care au participat femei de succes din municipiu.

Prezent la eveniment, viceprimarul Lucian Harșovschi le-a transmis femeilor recunoștința bărbaților și le-a felicitat pentru puterea și hotărârea de care dau dovadă în fiecare zi.

Viceprimarul le-a felicitat pentru cea de-a XII-a ediție de “Femei de Succes” care este un eveniment despre curaj, putere, viziune şi inspirație transpuse în povești de succes.

„Am un of pe care vi-l împărtășesc: Se vorbește foarte mult despre egalitatea de gen, egalitatea dintre femei și bărbați, însă tind să cred că nu este chiar așa. Și nu, nu este cum sigur v-ați gândit, că bărbații sunt cei avantajați, ci dimpotrivă. Uitați, dumneavoastră aveți o întreagă lună dedicată, luna martie, și evenimente frumoase, cum este și acesta, în care vă spunem cât de mult meritați aprecierea noastră, iar noi, bărbații avem doar câte o seară sau două cu băieții… în fiecare săptămână”, a spus viceprimarul în discursul său.

Lucian Harșovschi le-a mulțumit femeilor pentru că sunt mame, sunt inspirație, sunt modele de putere și hotărâre, dar și pentru frumusețea, delicatețea și eleganța pe care o aduc în viețile tuturor.

„Dragi doamne și domnișoare, continuați să inspirați și să fiți binele din viețile noastre!”, a încheiat viceprimarul discursul în fața femeilor de succes sucevene.


Intră acum și în grupul de