Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc l-a omorât cu un topor pe concubinul mamei sale


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din Câmpulung Moldovenesc a fost reținut și urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă după ce sâmbătă după amiaza a omorât cu un topor pe iubitul mamei sale.

Poliția Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, sâmbătă după amiaza, prin 112 de o localinică despre faptul că fiul ei în vârstă de 22 ani, i-a aplicat lovituri cu un topor în zona capului concubinului său, Gheorghe Hrihorciuc de 65 ani, din aceeași localitate.

Toate echipajele de poliție disponibile s-au deplasat la fața locului ocazie unde în curtea locuinței a fost găsit Gheorghe Hrihorciuc , cu capul spart, iar echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul acestuia.

De asemenea a fost identificat și reținut agresorul.

Ancheta a stabilit că Gheorghe Hrihorciuc avea o relație de concubinaj cu o femeie, iar cei doi locuiau împreună cu fiii majori ai acesteia dintr-o altă căsnicie.

Sâmbătă, în jurul orelor 16.00, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, între Gheorghe Hrihorciuc și unul dintre copiii femeii, Florin L., a izbucnit un conflict spontan,  în urma căruia tânărul i-a aplicat celui din urmă mai multe lovituri de topor în zona capului, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Agresorul a fost pentru comiterea infracțiunii de omor prin raportare la violență în familie și urmează ca duminică să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

În această cauză s-a dispus și efectuarea de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Suceava, a unei constatări medico-legale a cadavrului victimei agresiunii.


Intră acum și în grupul de