Atleta dorneancă Claudia Costiuc a obținut titlul de campion național U 20 la probele de 800 și 1500 de metri, iar sportivul dornean Robert Kore-vicecampion național la 800 de metri


Intră acum și în grupul de

Atleta dorneancă Claudia Costiuc a cucerit două titluri de campion național la etapa finală a Campionatelor Naționale U 20 care s-au desfășurat sâmbătă și duminică la sala de Atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București.

La startul competiției s-a aflat și o delegație a Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, iar atleta Claudia Costiuc s-a remarcat cucerind două titluri de campion național.

Cu o dublă legitimare, CSM Dorna și CSM București, Claudia Costiuc și-a adjudecat titlul de campion național la probele de 1500 metri și 800 metri.

Ea a mai obținut și o medalie de vicecampion național participând la ștafeta mixtp a clubului CSM București din care a mai făcut parte și dorneanul Alexandru Prâsneac sportiv legitimat CSM Dorna și cu dublă legitimare la CSM București.

O medalie de vicecampion național a obținut și sportivul dornean legitimat la CSM Dorna Kore Robert-Petru în proba de 800 m.

Dorneanul Alexandru Prâsneac a mai obținut o medalie de bronz în stafeta de 4 x400 m băieți cu CSM Bucuresți.

Cristian Prâsneac, antrenor CSM Dorna, a declarat că este mulțumit de evoluția sportivei Claudia Costiuc care a obținut două titluri de campion național și a subliniat că o evoluție foarte bună a avut și sportivul Robert Kore.

De menționat este că sportivul Alexandru Prâsneac a fost internat în spital cu câteva ore înainte de startul competiției cu gripă.


Intră acum și în grupul de