Un ucrainean, pasager într-un autocar, depistat în PTF Siret că avea în bagaje peste o mie de pachete cu țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au întocmit dosar penal pentru contrabandă unui cetățean ucrainean, care avea ascunse în bagajele personale 1.100 pachete de țigări cu timbru fiscal ucrainean.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, duminică, 12 martie, în jurul orei 15.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean ucrainean, în vârstă de 45 de ani, pasager într-un autocar marca Setra înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, echipa comună formată din polițiștii de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunțit, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în bagajele personale ale bărbatului 1.100 pachete de țigări, cu timbru fiscal ucrainean, în valoare de 1.960 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost reținută în vederea continuării cercetărilor, iar cetățeanului în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de