Un sofer mort de beat a intrat in masina politiei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism era atât de beat încât s-a izbit în maşina poliţiei ce se afla parcată pe marginea străzii. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, sâmbătă, la ora 02.55, pe str. Mihai Viteazul, din municipiul Suceava, B. Cosmin, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina a intrat pe sensul opus, după care a revenit pe sensul iniţial dar s-a izbit de o autospecială aparţinând I.P.J. Suceava ce se afla parcat regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, în aceeaşi direcţie de mers.

În autoturismul MAI era un agent de poliţie şi doi jandarmi, ce se aflau în timpul serviciului.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero pentru agentul de poliţie şi 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru B. Cosmin, celui din urmă fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a agentului de poliţie, care fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava a fost diagnosticat cu „contuzie forte coloană cervicală”, necesitând pentru vindecare 4-5 îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de