Wizz Air despre incidentul de pe Aeroportul Suceava: O aeronavă Wizz a a intrat în coliziune cu stabilizatorul orizontal drept al unei alte aeronave WIZZ fără pasageri la bord


Intră acum și în grupul de

Compania Wizz Air anunță că toți pasagerii zborului Suceava-Dortmund vor fi preluați de o aeronavă de înlocuire și vor fi transportați la destinație în cursul zilei.

La solicitarea News Bucovina, Wizz Air a făcut precizări legate de incidentul de marți de pe platforma de îmbarcare/debarcare a Aeroportului Suceava.

„Wizz Air  confirmă că zborul său W6 4692 de la Suceava la Dortmund, din data de 14 martie 2023, în timp ce rula la ieșirea din poziția de parcare, a intrat în coliziune cu stabilizatorul orizontal drept al unei alte aeronave WIZZ, care era parcată pe o poziție adiacentă, fără pasageri la bord”, arată reprezentanții companiei.

Totodată, se precizează că toți pasagerii zborului Suceava-Dortmund sunt nevătămați și au fost debarcați în siguranță.

„Wizz Air pune la dispoziție o aeronavă de înlocuire pentru zborul afectat și va transporta pasagerii la destinație în cursul zilei de astăzi. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați și îi asigură pe toți clienții că siguranța și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor sale rămân prioritatea principală a companiei aeriene”, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de