AJOFM organizează o mini-bursă a locurilor de muncă la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava a anunțat că în parteneriat cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului organizează joi, 16 martie 2023, ora 10,  la sediul CSEI ”Sf. Andrei”, str. Parcului nr.1-3, Gura Humorului, Minibursa locurilor vacante în Gura Humorului.

Cu acest prilej organziatorii își propun să acopere necesarul de personal al angajatorilor locali și să consilieze elevii din clasele terminale.

În cadrul acțiunii organizatorii oferă angajatorilor participanți o bază variată de candidați pentru recrutare, respectiv  40 de viitori absolvenți ai CSEI ”Sf. Andrei”, ce vor obține diploma de calificare în meseriile de bucătar, confecționer, tâmplar,  șomeri înscriși la Punctul de Lucru AJOFM Suceava din Gura Humorului, cu experiență și calificări în domeniile: construcții, industria ospitalieră, confecții textile, servicii de curățenie și salubrizare, subvenții pentru acoperirea cheltuielilor de personal, angajat din rândul grupurilor țintă.


Intră acum și în grupul de