Medici de cardiologie intervențională din SJU Suceava se revoltă public: Se încearcă intimidarea noastră ca să plecăm din spital


Intră acum și în grupul de

Un demers mai puțin obișnuit l-au făcut medicii de cardiologie intervențională Laurian Blaga și Paul Turcoman care acuză pe pagina de socializare Cardiologie Intervențională Suceava că se încearcă intimidarea lor pentru a pleca din SJU Suceava.

„În timp ce în alte centre de cardiologie intervențională se fac eforturi mari pentru a evolua și a ieși în evidență prin cazuri complexe rezolvate, la Suceava se sparge ușa unei camere de gardă cu ranga pe motive penibile doar pentru intimidarea noastră și a ne face să plecăm din spital!”, au transmis aceștia.

Astfel, cei doi spun că nu au fost informați despre intenția de a se „face inventar” în camera de gardă și menționează că începând cu 20 februriare li s-a interzis accesul și posibilitatea de a efectua proceduri în sala de angiografie, „atât eu (Dr. Blaga) cât și Dr. Turcoman fiind mutati pe secția de cardiologie!” Cei doi consideră că aceasta pare să fie recunoștința conducerii pentru eforturile lor de a face performanță în SJU Suceava, spital în care s-au efectuat 3099 de intervenții în ciuda deficitului de personal.

„În acest laborator am fost la nevoie brancardieri, asistenți medicali și infirmieri pentru ca sala să funcționeze în parametri normali”, se mai arată în mesaj.

Aceștia susțin că primesc mesaje de hărțuire, intimidare și șantaj.

Conducerea SJU Suceava a fost contactată de redacția News Bucovina încă de miercuri dimineața pentru a oferi un punct de vedere care însă nu a fost comunicat până la ora publicării acestei știri.


Intră acum și în grupul de