Prefectura Suceava anunță sesiuni suplimentare pentru proba practică a examenului pentru permisul auto în toate zilele de sâmbătă ale lunii aprilie


Intră acum și în grupul de

În vederea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto, în zilele de  sâmbătă 01, 08, 15, 22 și 29 aprilie vor fi organizate sesiuni suplimentare de examinare, în exclusivitate pentru categoria B, a anunțat Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, pentru cele cinci sesiuni suplimentare programate în luna aprilie a anului curent programul de examinare va fi 08.00 ÷ 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

„Programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30”, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de