Primăria Suceava a „colecționat” diverse obiecte folosite pentru „rezervarea” unor locuri de parcare din oraș. Lucian Harșovschi: Regulile sunt făcute pentru a fi respectate!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, luni, că în cadrul campaniei de curățenie de primăvară municipalitatea suceveană îndepărtează atât panourile publicitare amplasate pe trotuare cât și divesele obiecte folosite pentru rezervarea de locuri de parcare.

Viceprimarul a transmis că nu este permisă blocarea accesului pietonilor cu panouri stradale publicitare.

„Amplasarea panourile stradale pe trotuare este interzisă, un lucru cunoscut, dar nu de toată lumea. Motiv pentru care, curățenia de primăvară a început și prin ridicarea panourilor publicitare amplasate pe trotuarele din municipiul Suceava, după ce persoanele care le dețin au fost notificate de Poliția Locală în prealabil”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi a mai arătat că mai mult, rezervarea locurilor de parcare este interzisă și că deja s-a făcut colecție și de lădițe, cauciucuri sau diferite “blocatoare”.

„Regulile sunt făcute pentru a fi respectate, iar curățenia odată făcută, trebuie menținută!”, a mai declarat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de