Liderul sindicatului medicilor din SJU Suceava, Andrei Cristof, cere intervenția Federației Solidaritatea Sanitară în conflictul dintre conducerea spitalului și medicii Blaga și Turcoman


Intră acum și în grupul de

Liderul sindicatului medicilor din Spitalul Județean Suceava, dr. Andrei Cristof, a solicitat Federației Solidaritatea Sanitară să se implice în aplanarea conflictelor existente în cadru SJU Suceava.

„Având în vedere situația conflictuală dintre medicii dr. Turcoman Paul si Dr. Blaga Laurian de pe Compartimentul Cardiologie intervențională cât și faptul că în ultima perioadă mulți medici tineri au decis să părăsească Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cât și faptul că nu există nici un fel de comunicare între conducerea instituției și sindicatul nostru, Sindicatul Medicilor ”Solidaritatea” Suceava, vă rog să interveniți în această situație”, a solicitat dr. Andrei Cristof conducerii Federației Solidaritatea Sanitară.

Totodată, liderul sindical a cerut și conducerii SJU Suceava o întâlnire pentru găsirea unei soluții de aplanare a conflictului existent între Compartimentul de Cardiologie Intervențională și  conducerea instituției, conflict ce are o influență negativă asupra imaginii publice a Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.


Intră acum și în grupul de