A accidentat un pieton si l-a dus acasa desi avea mana rupta


Intră acum și în grupul de

O autoutilitară a accidentat un pieton dornean, iar şoferul a preferat să-l ducă acasă în loc să-l transporte la spital. Potrivit IPJ Suceava, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de T. Gavril, de 56 ani localnic, despre faptul că a fost accidentat de către un autovehicul a cărui conducător auto, după accident a părăsit locul faptei.

Astfel, în timp ce bărbatul se deplasa în calitate de pieton pe strada Unirii, din localitate, pe partea dreaptă, a fost acroşat de o autoutilitară care l-a proiectat pe carosabil. După impact, conducătorul auto împreună cu încă alte două persoane aflate în autovehicul, l-au urcat în acesta şi l-au transportat la domiciliu, deşi acesta acuza dureri la mâna stângă.

A doua zi bărbatul s-a deplasat la spital pentru consult medical, declarând medicilor că leziunile suferite sunt datorate unei căderi accidentale, fiindu-i stabilit diagnosticul: „fractură la unirea 1/3 distale cu 1/3 medie cubitus stâng tranversală incompletă”, necesitând pentru vindecare 30-40 zile de îngrijiri medicale.

Întrucât a considerat că cel vinovat ar fi trebuit să-i plătească spitalizarea şi să fie tras la răspundere, bărbatul s-a prezentat la poliţie sesizând cele menţionate.

În urma măsurilor întreprinse, s-a stabilit că autoutilitara implicată a fost condusă de O. Constantin, de 22 ani, din comuna Coşna.


Intră acum și în grupul de