O nouă metodă de furt din supermarket la Vatra Dornei: Cel desemnat să livreze marfă a descărcat mai puțin decât era prevăzut


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt dintr-un supermarket din Vatra Dornei.

Potrivit primelor date din anchetă, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic miercuri dimineața la ora 2:45 de un agent de securitate al unui supermarket despre faptul că a avut loc un furt din magazin.

O echipă operativă deplasată la fața locului a constatat că miercuri dimineața în jurul orelor 01:45 șoferul unui autotractor s-a prezentat în rampa supermarketului respectiv din municipiul Vatra Dornei de pe strada Republicii pentru a descărca marfa destinată acestei locații.

În jurul orelor 02:50 acesta a terminat de descărcat marfa, nefiind prezent nici un reprezentant al magazinului și a fost surprins de către un echipaj de securitate care are ca obiectiv paza supermarketului că nu a descărcat toată marfa din semiremorca autovehiculului.

În acest caz urmează să fie stabilit prejudiciul și s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.


Intră acum și în grupul de