A aruncat cu toporul intr-un taxi, la Patrauti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist a căzut la mijloc într-un scandal iscat la o familie din Pătrăuţi, la care a adus nişte pasageri din Şcheia. Un individ a aruncat cu un topor în luneta taxiului, la faţa locului, pe lângă poliţişti sosind şi mascaţii pentru aplanarea conflictului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, joi, la ora 21.10, agenţii Postului de Poliţie Pătrăuţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de J. Ionuţ de 27 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că în timp ce efectua o cursă cu taxiul în localitatea Pătrăuţi, a avut loc un scandal şi o persoană i-a spart luneta de la maşină, prejudiciul fiind de circa 500 lei.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Biroului Poliţiei Rurale şi o grupă din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, unde împreună cu agenţii Postului de Poliţie au constatat că la locuinţa lui B. Gheorghe, din comuna Pătrăuţi s-au adunat mai multe cunoştinţe din localitatea Şcheia.

În jurul orelor 21.00, la poarta locuinţei lui B. Gheorghe a venit un taxi condus de J. Ionuţ, care a adus mai multe persoane din comuna Şcheia.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, S. Niculae, de 26 ani, din comuna Şcheia ce se afla la locuinţa lui B. Gheorghe a luat un topor din magazia acestuia, a ieşit în drum şi a aruncat în autoturism, distrugându-i luneta şi înfundând cupola.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere”, iar S. Niculae, B. Gheorghe, Z. Ovidiu au fost sancţionaţi pentru perturbarea liniştii publice.


Intră acum și în grupul de