Încă un bloc urmează să fie construit în zona Tătărași, în apropierea zonei de agrement


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava a anunțat, luni, despre intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Zonal cu Regulament de urbanism aferent pentru construirea unui bloc de locuințe colective cu spații comerciale la parter, locuri de parcare, sistematizare verticală, spații verzi amenajate, împrejmuire și racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități, pe teren proprietate privată în suprafață de 980 mp, situat în intravilanul municipiului Suceava pe str. Nicolae Titulescu f.n., inițiat de Răileanu Mihai-Silviu, Răileanu Ancuța-Ionela, Saghin Constantin-Dan și Saghin Iulia-Maria.

Conform documentației anexate, blocul de locuințe va avea demisol, parter și patru etaje și va fi construit pe o suprafață de 449 de mp. Pe 250 de mp vor fi realizate locuri de parcare, pe 165,8 mp vor fi spații verzi și locuri de joacă, iar pe 115,2 mp sunt trotuare.

Potrivit anunțului municipalității, publicul interesat este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ, în termen de 5 zile de la data de 03.04.2023 la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail [email protected].

  Responsabil cu informarea și consultarea publicului: Compartimentul strategii urbane și gestionare documentații de urbanism – Primăria municipiului Suceava, cam. 38, tel. 0230.212696, int. 142, e-mail: [email protected].

Observațiile și propunerile transmise sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare/eliberării avizului de oportunitate și vor fi analizate în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism.


Intră acum și în grupul de