Conferință dedicată insolvenței susținută de Vargan si Vargan/Recovery Legal Consultant


Intră acum și în grupul de

Societatea Civilă de Avocați ”Vargan și Vargan”, în parteneriat cu Societatea Profesională de Practicieni în Insolvență ”Recovery Legal Consultant” S.P.R.L. și Camera de Comerț și Industrie Suceava, au organizat pe 5 aprilie 2023, o conferință pe tema insolvenței.

În prezența unui auditoriu format din practicieni în insolvență din Suceava și Botoșani, avocați, alți participanți la procedura insolvenței și reprezentanți ai mediului de afaceri local, au fost abordate teme precum: 

  • aspecte generale privind insolvența
  • procedura concordatul preventiv – măsură de prevenire a insolvenței
  • deschiderea procedurii insolvenței la cererea debitorului
  • închiderea procedurii insolvenței.

Seminarul a fost deschis de doamna Liliana Condrovici, practician în insolvență și fost judecător în cadrul Curții de Apel Suceava, continuat de echipa de avocați din cadrul SCA Vargan și Vargan, respectiv Paul Vargan, avocat coordonator și Bianca Mihalache, avocat specializat în insolvență și doamna Raluca Sandu, practician în insolvență – asociat coordonator în cadrul ”Recovery Legal Consultant” S.P.R.L.

Conferința s-a încheiat cu o degustare de vinuri marca Villa Vinèa, cramă situată în apropierea orașului Târgu-Mureș, ce cultivă 70 de hectare de vie, plantată cu 12 soiuri locale și internaționale. Vinurile au fost povestite de Mircea Matei, directorul general al cramei.

„Vargan și Vargan” este o societate de avocați cu peste 15 ani de experiență, acoperind domenii diverse precum drept comercial, proceduri de insolvență, energie și resurse naturale, drept penal, drept administrativ și fiscal și dreptul tehnologiei informației.

Recovery Legal Consultant SPRL  este o societate de practicieni in insolvență ce acoperă toate etapele procedurii insolvenţei şi oferă o paletă largă de metodologii şi soluţii, respectiv servicii de prevenire a insolvenţei (mandatul ad-hoc, concordatul preventiv şi medierea), insolvenţă (asigurarea unui management de criză, examinarea situaţiei economice şi juridice a debitorului, analizarea posibilităţii reale de reorganizare, supravegherea implementării planului de reorganizare), precum şi falimentul respectiv lichidarea judiciară.


Intră acum și în grupul de