Pompierii suceveni au acționat pentru salvarea mai multor persoane blocate în zăpadă la Liteni-Moara, între Dornești și Ratoș și la Trei Movile


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a declarat, joi, că pe fondul manifestării fenomenelor meteo periculoase, pompierii militari suceveni au intervenit în mai multe localități din județ pentru salvarea unor persoane blocate în zăpadă, dar și pentru îndepărtarea unor arbori căzuți.

Astfel, pompierii au evacuat două persoane blocate în zăpadă cu un autovehicul pe raza localității Liteni din comuna Moara, au salvat 18 persoane dintre care, trei minori, ale căror autovehicule, respectiv trei microbuze și un TIR au rămas înzăpezite între localitățile Dornești și Ratoș și au fost transportate la sediul primăriei Dornești, dar au salvat și trei persoane, blocate în zăpadă, un autoturism și un TIR, pe raza localității Trei Movile.

Totodată, două persoane dializate din orașul Siret au fost preluate de pompierii militari, cu autoșenilata și au fost transportate la spitalul din Rădăuți, pe ruta Ratoș-Dornești, care este inchisa circulației.

El a mai spus că pompierii au participat și la trei misiuni de îndepărtare a unor arbori căzuți în municipiul Suceava pe str. Luceafărului, str. Universității și str. Aurora.


Intră acum și în grupul de