O gravidă în travaliu din Forăști a fost preluată cu autoșenilata și transportată până la ambulanța care a dus-o la spital


Intră acum și în grupul de

O femeie din Forăști care era în travaliu a fost preluată în noaptea de joi spre vineri și transportată până la ambulanța care a dus-o la spital.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a declarat că pe fondul manifestării fenomenelor meteo periculoase pompierii militari suceveni au intervenit imediat după miezul nopții cu o autoșenilată care s-a deplasat în comuna Forăști, de unde a fost preluată o femeie gravidă, căreia i s-a rupt apa.

Pompierii militari s-au deplasat la fața locului cu modulul SMURD, format dintr-o ambulanța SMURD și un echipaj cu vehicul 8×8, dar și cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Echipajul autoșenilatei a parcurs aproximativ 5 kilometri prin zăpadă, până la domiciliul femeii. Aceasta a fost preluată și transportată cu grijă, până în zona în care se aflau ambulanțele.

Ulterior, a fost preluată imediat de cadrele medicale și paramedicale, i s-a acordat primul ajutor medical, după care a fost transportată la spitalul din municipiul Fălticeni,  a precizat maior Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de