Viceprimarul Lucian Harșovschi: Vinerea verde a coincis de data asta cu Vinerea albă. Vremea neprielnică a reprezentat o provocare pentru toți sucevenii, iar transportul public este o soluție pentru a evita deplasările care presupun riscuri


Intră acum și în grupul de

 Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a anunțat, vineri, că  Primăria Municipiului Suceava implementează programul Vinerea Verde, iar începând din data de 7 aprilie 2023, în fiecare primă zi de vineri din lună, cetățenii pot călători gratuit pe orice linie urbană, cu cele 62 de autobuze electrice.

El a spus că acesta este un proiect dorit atât de administrație, cât și de cetățeni, pe care speră să îl îmbrățișeze cât mai multe persoane și să fie văzute din ce în ce mai puține mașini în trafic.

„Împreună pentru un mediu înconjurător mai bun, mai sănătos!  Stop! Azi mașina stă pe loc!”, a transmis Lucian Harșovschi.

El a subliniat că vremea neprielnică din ultimele zile a reprezentat o provocare pentru toți sucevenii, iar transportul public este o soluție pentru a evita deplasările care presupun riscuri.

Totodată, viceprimarul a constatat că de data aceasta „Vinerea verde” a coincis cu „Vinerea albă”.


Intră acum și în grupul de