Poliția de Frontieră: Timpii de așteptare în PTF Siret au scăzut la 750 de minute


Intră acum și în grupul de

Poliția de Frontieră a anunțat, luni, că de luni dimineața începând cu ora 9.00, în PTF Siret, timpii de așteptare la automarfare, pe sensul de ieșire din țară, au scăzut la 750 de minute  față de sâmbătă, 8 aprilie, când se înregistrau 960 de minute.

„În momentul de față, pe teritoriul României se află în așteptare aproximativ 550 de camioane, pe o distanță de 10 km”, arată sursa citată.

Poliția de Frontieară menționează că în acest sfârșit de săptămână, respectiv de vineri de la ora 8.00 până luni la ora 8.00 s-au efectuat formalitățile de frontieră pentru aproximativ 2.000 de automarfare.

Totodată, participanții la trafic sunt informați despre faptul că pot tranzita și prin PTF Vicovu de Sus, unde nu se înregistrează timpi de așteptare.

„Reamintim faptul că, pe lângă atribuţiile şi activitatea Poliţiei de Frontieră, pentru automarfare trebuie îndeplinite cumulativ toate celelalte condiţii şi efectuate toate celelalte controale, care intră în atribuţia altor instituţii, independent de cea a Poliţiei de Frontieră. De asemenea, avem sprijinul polițiștilor rutieri  din cadrul IPJ Suceava pentru asigurarea desfășurării în condiții de siguranță a traficului pe drumurile publice ce duc spre PTF Siret, precum și în zona adiacentă acestuia”, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de