Adolescent din Cajvana, grav rănit după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă și a rupt și un stâlp al rețelei electrice


Intră acum și în grupul de

Un adolescent din Cajvana, fără permis de conducere, a fost rănit, duminică după amiaza, după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă.

Potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr de 17 ani din Cajvana, A. G., a condus duminică după amiaza un autoturism Ford Focus pe raza orașului Cajvana dinspre centrul orașului spre Todirești.

Când a ajuns într-o curbă la dreapta acesta a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod din afara părții carosabile, răsturnându-se cu autoturismul pe o parte.

În urma acestui eveniment a rezultat vătămarea corporală a adolescentului, avarierea autoturismului și distrugerea unui stâlp de electricitate.

Adolescentul a fost preluat și transportat cu ambulanța la Spitalul județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă„ și „conducerea unui vehicul fără pemis de conducere”


Intră acum și în grupul de