Lumina Sfântă a ajuns de două ori pe Aeroportul Suceava. Prima dată, cu o cursă charter pentru ucraineni, iar după o jumătate de oră a venit și cea pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Lumina Sfântă a ajuns, sâmbătă seara, de două ori pe Aeroportul Suceava.

Prima dată a fost adusă cu o cursă charter direct de la Tel Aviv care a aterizat la Suceava în jurul orei 20.30 fiind preluată de ucraineni.

Pentru a nu interfera cu zecile de preoți care așteptau sosirea Luminii Sfinte pe aeroportul sucevean, delegația ucraineană a fost îndrumată pe o altă ieșire.

Ulterior, în jurul orei 21:10 a aterizat și cursa charter de la București care a adus Lumina Sfântă pentru suceveni.

Lumina Sfântă a fost adusă sâmbătă seara pe Aeroportul Suceava de o delegație a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuților şi a fost oferită de PS Damaschin Dorneanul preoților care o vor distribui în Suceava, Botoșani, Neamț, dar şi în regiunea ucraineană Cernăuți.

Pe aeroport s-au aflat la aterizarea avionului ce a adus Lumina Sfântă, PS Damaschin Dorneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreşedintele CJ Suceava Niculai Barbă, prefectul Alexandru Moldova, dar și primarul Sucevei, Ion Lungu.

PS Damaschin Dorneanul a preluat Lumina Harică şi a distribuit-o preoţilor prezenţi pe aeroportul sucevean.

Lumina Sfântă de la Ierusalim este adusă în Suceava din anul 2009 la inițiativa președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de