Acasă Actualitate Lumina Sfântă a ajuns de două ori pe Aeroportul Suceava. Prima dată,...

Lumina Sfântă a ajuns de două ori pe Aeroportul Suceava. Prima dată, cu o cursă charter pentru ucraineni, iar după o jumătate de oră a venit și cea pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Lumina Sfântă a ajuns, sâmbătă seara, de două ori pe Aeroportul Suceava.

Prima dată a fost adusă cu o cursă charter direct de la Tel Aviv care a aterizat la Suceava în jurul orei 20.30 fiind preluată de ucraineni.



Pentru a nu interfera cu zecile de preoți care așteptau sosirea Luminii Sfinte pe aeroportul sucevean, delegația ucraineană a fost îndrumată pe o altă ieșire.

Ulterior, în jurul orei 21:10 a aterizat și cursa charter de la București care a adus Lumina Sfântă pentru suceveni.

Lumina Sfântă a fost adusă sâmbătă seara pe Aeroportul Suceava de o delegație a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuților şi a fost oferită de PS Damaschin Dorneanul preoților care o vor distribui în Suceava, Botoșani, Neamț, dar şi în regiunea ucraineană Cernăuți.

Pe aeroport s-au aflat la aterizarea avionului ce a adus Lumina Sfântă, PS Damaschin Dorneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreşedintele CJ Suceava Niculai Barbă, prefectul Alexandru Moldova, dar și primarul Sucevei, Ion Lungu.

PS Damaschin Dorneanul a preluat Lumina Harică şi a distribuit-o preoţilor prezenţi pe aeroportul sucevean.

Lumina Sfântă de la Ierusalim este adusă în Suceava din anul 2009 la inițiativa președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version