Guvernatorul din Cernăuți vorbește de progresele pentru deschiderea PTF Ulma-Rusca


Intră acum și în grupul de

Guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, a anunțat, luni, că a vizitat punctul de control „Ruska-Ulma”, pe care autoritățile intenționează să-l extindă și să-l echipeze conform standardelor corespunzătoare.

El a arătat că până acum s-a discutat despre alocarea terenului pentru construirea punctului de trecere Ruska-Ulma, dar și de realizare a lucrărilor de consolidare a malului pe tronsonul malului stâng al râului Suceava în scopul amenajării unui nou tronson al liniei de construcții de frontieră, demontării și deplasării construcțiilor și structurilor, precum și amenajarea unui nou tronson de drum până la linia construcțiilor de frontieră de-a lungul hotarului tronsonului planificat al punctului de control.

Zaparaniuk a spus că a luat la cunoștință de starea de fapt și a stabilit sarcinile prioritare.

El a menționat că în prezent se lucrează la deschiderea a trei puncte de trecere a frontierei, de la Fântâna Albă-Climăuți, Șepit-Izvorele-Sucevei și Rusca-Ulma.

„Aceasta va contribui la dezvoltarea economiei regiunii și la îmbunătățirea comunicării internaționale”, a apreciat guvernatorul din Cernăuți.


Intră acum și în grupul de