Lucrările la drumul axial Suceava-Iași se reiau săptămâna viitoare, anunță Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a informat, joi, consilierii județeni, că a fost semnat contractul de execuție pentru finalizarea modernizării drumurilor județene de pe axa Suceava-Iași.

Flutur a arătat că se depășesc termenele pentru încredințarea lucrărilor și constituirea garanțiilor și că de săptămâna viitoare se reiau lucrările de modernizare.

El a spus că din cauza nefinalizării lucrărilor a fost un disconfort mai mare pentru populație pe ruta Suceava-Dolhasca, dar și pe ruta Moara-Frumoasa-Zaharești.

Consiliul Județean Suceava a semnat, luni, cu firma suceveană Autotehnorom contractul pentru finalizarea modernizării tronsoanelor drumului axial Suceava-Iași.

Lucrările pentru ambele loturi costă circa 150 de milioane de lei fără TVA.

Perioada de execuție este de 15 luni de la data de începere a lucrărilor, dată ce va fi transmisă de supervizor printr-un ordin administrativ de începere a lucrărilor.

Consiliul Județean Suceava a decis să reia procedurile de licitație pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a drumurilor incluse în Axa Suceava-Iași după ce la începutul anului trecut firma Autotehnorom a denunțat unilateral contractul de execuție.


Intră acum și în grupul de