Gheorghe Flutur a anunțat că au fost predate amplasamentele pentru reluarea lucrărilor la drumul de pe axa Suceava-Iași


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, în plenul Consiliului Județean Suceava, că au fost predate amplasamentele pentru reluarea lucrărilor de modernizare la drumul de pe axa Suceava-Iași.

Consilierii județeni suceveni au aprobat în ședința de vineri o solicitare a Primăriei Ipotești de subtraversare a drumului județean DJ 208 A pe tronsonul cuprins între străzile Mihai Eminescu și Mihai Viteazu în vederea asigurării apei potabile pentru locuitorii din comună.

Președintele CJ Suceava le-a explicat consilierilor județeni că e nevoie ca în acest caz lucrările de subtraversare să fie făcute repede pentru ca să se poată face modernizarea drumului județean.

„Am dat ordinul de începere a lucrărilor de pe drumul de pe axa Suceava-Iași. Zilele acestea au fost întâlniri pentru predarea amplasamentelor în teren. Primăria Ipotești are de efectuat niște subtraversări cu conducte de apă. Noi am rugat să se grăbească pentru ca, din urmă, constructorul să poată veni cu modernizarea acestui drum”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de