Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a bărbatului care și-a atacat cu un cuțit soția cu care se află în proces de divorț


Intră acum și în grupul de

Bărbatul de 36 de ani care și-a atacat, vineri dimineața, cu un cuțit, soția, medic rezident la SJU Suceava, cu care se află în proces de divorț a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile, de Tribunalul Suceava fiind cercetat pentru tentativā la violență în familie.

Reamintim că vineri dimineața la ora 07:35, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 o femeie de 34 de ani că a fost lovită  de către soțul său, care ulterior a fugit în spatele unul local din cartierul sucevean  George Enescu.

Imediat a fost constituită o echipă operativă de cercetare, dar și echipaje suplimentare de căutare a agresorului care au fost direcționate în zonă.

Polițiștii au stabilit că vineri dimineața în jurul orelor 07:30, în timp ce se afla la domiciliul din Suceava, în momentul în care a dorit să iasă din imobil, a fost așteptată la ușă de soțul cu care este în proces de divorț,Cătălin Ionuț Molie, de 36 ani din Iași care a interceptat-o când intenționa să iasă din locuință, a pătruns în interiorul apartamentului și a înjunghiat-o în zona capului și a zonei cervicale, după care a fugit.

Femeia agresată a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava și transportată la Spitalul Județean Suceava în stare stabilă, conștientă, fiind diagnosticată preliminar cu „plagă occipitală și cervicală, plagă ochi stâng”.

În urma activităților de căutare agresorul a fost identificat în jurul orei 08:30 în zona străzii Universității din municipiul Suceava.

Bărbatul a fost încătușat și preluat în custodie de către polițiști, ulterior fiind reținut în arest și este cercetat pentru tentativā la violență în familie.


Intră acum și în grupul de