Acasă Actualitate Bagati in arest fiindca au furat 9.300 lei si 200 dolari

Bagati in arest fiindca au furat 9.300 lei si 200 dolari


Intră acum și în grupul de

Două femeii din Dolheşti au reclamat la poliţie faptul că li s-au furat 9.300 lei şi 200 dolari. Mai exact, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de către L. Maria şi C. Elena, ambele din comuna Dolhești, despre faptul că persoane necunoscute le-au sustras din locuinţe sumele de 8.000 de lei, respectiv 1.300 lei şi 200 USD. Poliţiştii au demarat cercetările şi au stabilit faptul că suspecţi de săvârşirea furturilor sunt A. Gică, în vârstă de 49 ani şi V. Mihaela, de 24 ani, ambii din comuna Mirosloveşti, judeţul Iaşi.

Cu mandate de aducere emise de procuror, cei doi au fost găsiţi la domiciliu şi conduşi la sediul subunităţii, iar în baza probatoriului administrat, A. Gică şi V. Mihaela au fost prezentaţi Judecătoriei Fălticeni, care a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat.



Cei doi au fost băgaţi în arestul I.P.J. Suceava, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version