Primarul Ion Lungu a dezvăluit artiștii de la Zilele Sucevei: Alexandra Stan, Antonia, Alina Eremia, Delia, Nicole Cherry, Zdob și Zdub și Gașca Zurli


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a dezvăluit, joi, în timpul discuțiilor privind alocarea sumei de 700.000 de lei fără TVA pentru organizarea Zilelor Sucevei artiștii care vor fi invitați să susțină spectacole în zilele de 23, 24 și 25 iunie.

În contextul în care consilierii locali din PSD au arătat că nu pot vota „în orb” suma de 700.000 de lei pentru cheltuieli la Zilele Sucevei fără să știe pentru ce artiști se alocă banii, primarul Ion Lungu a făcut public numele artiștilor invitați.

Ion Lungu a spus că vineri, 23 iunie, va susține un concert Gașca Zurli, sâmbătă, 24 iunie, vor fi spectacole susținute de Nicole Cherry, Antonia și Delia, iar duminică, 25 iunie, vor fi concerte susținute de Alina Eremia, Zdob și Zdub și Alexandra Stan.

Consiliul Local Suceava a votat cu majoritate de voturi alocarea sumei de 700.000 de lei fără TVA pentru organizarea Zilelor Sucevei.

Viceprimarul USR Teodora Munteanu a propus eliminarea focului de artificii susținând că acestea poluează și că e de preferat un joc de lumini cu drone, amendamentul fiind respins.

Viceprimarul PNL Lucian Harșovschi a declarat că s-a discutat cu firma care realizează jocuri de lumini cu drone, dar că nu poate veni la Suceava în acea perioadă și că va fi organizat un asemenea spectacol cu altă ocazie.


Intră acum și în grupul de