Deputatul PSD Gheorghe Șoldan cere demisia directorului DRDP Iași: Ne-am săturat de această bătaie de joc!


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, a cerut, marți, demisia directorului general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, pentru incapacitatea acestuia de a gestiona reabilitarea podului rutier de pe DN 2 H de la Milișăuți.

Într-un comunicat de presă, deputatul Gheorghe Șoldan spune că solicită demisia directorului general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași,  Ovidiu Laicu,  pentru faptul că de luni de zile nu a găsit soluții pentru construcția podului provizoriu care să permită începerea lucrărilor la podul mare.

„De asemenea, lipsa de comunicare și dezinteresul în a explica sucevenilor de ce s-a ajuns în această situație sunt tot greșeli pe care trebuie să vi le asumați. M-am implicat pentru a obține finanțare pentru refacerea acestui pod rutier important pentru județul Suceava și nu pot rămâne indiferent la ce se întâmplă la Milișăuți. L-am rugat la începutul acestei luni pe dl Laicu să găsească soluții, pentru a putea începe reconsolidarea podului de pe DN2H. Îndată trece luna și, deși s-au adus o parte dintre tuburi, nu se știe nici măcar cine va construi acel pod provizoriu, despre care se discută din septembrie 2022”, a arătat deputatul social-democrat sucevean.

Potrivit lui Șoldan, în acest caz DRDP Iași arată spre constructor, iar acesta spune că nu are nici o obligație în acest sens.

„Dle Laicu, nu știu cum se vede de la Iași, dar noi aici, la Milișăuți, avem o reală problemă și ne-am săturat de această bătaie de joc. Știți, mi-a spus cineva zilele trecute că sunt prea tânăr să fac politică. Da, sunt prea tânăr pentru a face acea politică cu care cred că ați fost învățat dvs., dle Laicu. Demisia, dle director al DRDP Iași!. V-o cer eu și un județ întreg!”, a concluzionat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de