Acasă Actualitate Amendă de 10.000 de lei și sistarea activității unui gater din Broșteni...

Amendă de 10.000 de lei și sistarea activității unui gater din Broșteni neautorizat


Intră acum și în grupul de

Comisarii de mediu suceveni au aplicat o amendă de 10.000 de lei unui bărbat din Broșteni care deține și utilizează o instalație de debitat lemn fără să fie autorizat pe linie de mediu.

Potrivit Gărzii de Mediu Suceava, în urma unei sesizări primite privind funcționarea unei instalații de debitarea a materialului lemnos de pe raza orașului Broșteni, o echipa de comisari din cadrul G.N.M – C.J Suceava a efectuat un control pe linie de protecția mediului.



În urma verificărilor efectuate s-a constatat că o persoană fizică deținea în gospodăria proprie o instalație de debitare material lemnos care nu era autorizată pe linie de mediu.

Pentru neconformitățile constatate, persoana fizică în cauză a fost sancționată cu 10.000 lei conform O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului și cu sancțiune complementară de sistare a activității până la obținerea actelor de reglementare pe linie de protecție a mediului.

Totodată, în acest caz au fost stabilite măsuri cu termene de realizare, în sarcina proprietarului instalației de debitare material lemnos.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version