Ion Lungu are o explicație pentru deteriorările dintr-un bazin al Ștrandului Ițcani: Peste iarnă procesul de îngheț-dezgheț acolo a fost mai accentuat


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a explicat, miercuri, că la Ștrandul Ițcani problemele care mai apar vor fi soluționate pentru că lucrarea este în garanție doi ani și a spus că plăcuțele sărite dintr-un bazin au fost înlocuite.

El a spus într-o conferință de presă că în primele zile de la deschiderea Ștrandului Ițcani au fost 3500 de persoane.

„Am primit foarte multe aprecieri în legătură cu ștrandul de la Suceava. Au mai fost mici probleme acolo”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că specialiștii au spus că peste iarnă aceste ștranduri au stat umplute cu apă pentru a se conserva mai bine.

„Probabil, acolo unde au sărit câteva plăcuțe, fiind apa foarte mică, procesul de îngheț-dezgheț a fost mai accentuat. S-a remediat problema. Lucrarea este în garanție doi ani. Problemele minore care mai apar acolo nu sunt probleme care să nu fie reabilitate”, a spus primarul.

Ion Lungu și-a exprimat mulțumirea de modul în care suceveni au participat în aceste zile la Ștrandul din municipiul Suceava, recordul de persoane fiind în 5 iunie, respectiv 1300 de persoane.


Intră acum și în grupul de