Ministerul Dezvoltării răspunde deputatului Angelica Fădor: În județul Suceava sunt 53 de contracte de 560 de milioane de lei finanțate prin PNI „Anghel Saligny”


Intră acum și în grupul de

Ministerul Dezvoltării a răspuns deputatului PNL de Suceava Angelica Fădor în legătură cu proiectele finanțate de Guvern prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Parlamentarul liberal sucevean a arătat că din informațiile oferite de minister, la nivel național s-au semnat 1070 de contracte de finanțare cu o valoare totală de 11,8 miliarde de lei și a solicitat o situație a acestor contracte pentru județul Suceava.

Secretarul de stat Claudiu Vasile Răcuci a răspuns că în județul Suceava au fost semnate 53 de contracte de finanțare prin PNI „Anghel Saligny” în valoare de 560,6 milioane de lei care vizează modernizări sau reabilitări de infrastructură rutieră, sau înființări și extinderi de rețele de apă și canalizare.

Până acum Ministerul Dezvoltării a și decontat 3,5 milioane de lei pentru lucrări executate în cadrul proiectelor contractate.


Intră acum și în grupul de