Poleiul si viteza le-au venit de hac sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Din cauza poleiului, dar şi al vitezei, mai multe accidente au avut loc în acest week-end. Sâmbătă, la ora 10.00, pe strada Voroneţ din oraşul Gura Humorului, V. Valeriu, de 44 ani din localitate, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, iar după o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând cu autoturismul în şanţul din laterala dreapta a drumului. Pasagerul din dreapta- faţă, M. Cătălin, de 32 ani, din localitate, a fost rănit în urma impactului.

La ora 19.00, pe DN 2 în afara comunei Grăniceşti, H. Alexandru de 39 ani din comuna Bălcăuţi, de asemenea mergea cu viteză pe drumul acoperit cu polei şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind în afara carosabilului, lovind cu partea din dreapta spate un pom ornamental. În acest caz două pasagere, H. Mihaela, de 31 ani şi P. Elena, de 24 ani, ambele din localitate au fost rănite.

Şi în interiorul localităţii Frătăuţii Vechi, pe DJ 178C a avut loc un accident pe fondul vitezei şi a gheţii de pe drum. H. Adrian, de 22 ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce conducea un autoturism, din cauza faptului că nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga pe carosabil acoperit cu gheaţă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a accidentat pe C. Violeta, de 35 ani, localnică care se afla pe acostament.

În toate cele trei cazuri şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de