Ion Lungu salută proiectul de vacanță deosebit – „Vrei să înveți lucruri noi”, derulat la Grădinița cu Program Normal „Obcini” Suceava”


Intră acum și în grupul de

Grădinița cu Program Normal „Obcini” din Suceava a reușit să desfășoare un proiect de școală de vară inovator, intitulat „Vrei să înveți lucruri noi”. Inițiativa a fost lăudată de primarul Ion Lungu, având ca scop oferirea unei alternative educative și distractive pentru copii în timpul vacanței de vară.

Proiectul s-a adresat unui grup țintă de 40 de copii, care au avut ocazia să participe la activități interactive și educative într-un mediu plăcut și stimulant, respectiv Zona de Agrement Tătărași. O parte importantă a programului a fost dedicată educației rutiere, iar la una dintre sesiunile la care a fost prezent primarul a fost plăcut surprins să constate că cei mici știau semnificația semnelor de circulație expuse.

Eforturile și dedicarea cadrelor didactice au fost extrem de lăudabile în acest proiect, a apreciat primarul Ion Lungu care a subliniat că directorul unității școlare, Maria Todereanu, împreună cu întregul personal, au avut inițiativa și au gestionat cu succes activitățile școlii de vară, iar interacțiunea și abordarea prietenoasă au făcut ca experiența copiilor să fie una memorabilă.

Primarul Ion Lungu a felicitat echipa de profesori și personalul unității școlare pentru rezultatele obținute în proiectul Școala de vară „Vrei să înveți lucruri noi”. El a subliniat importanța acestui tip de activități care combină distracția cu învățarea și a încurajat și alte unități de învățământ să implementeze astfel de proiecte în beneficiul copiilor.


Intră acum și în grupul de