Elevi de gimnaziu și de liceu participă la Școala de vară de matematică „Vasile Valter Olariu” de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

În perioada 10-14.07.2023, la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, se desfășoară activitățile Școlii de vară de matematică „Vasile Valter Olariu”, manifestarea se află la a V-a ediție, fiind cuprinsă în calendarul școlilor de vară derulate la nivel județean.

Activitatea este coordonată de conducerea unității de învățământ, director prof. Puiu Adrian-Nicolae și director adjunct prof. Luminița-Mirela Lăzărescu și de prof. Vasile Roșca, inițiatorul acestui proiect educativ.

Activitățile de specialitate vor fi susținute de prof. Rosca Vasile, prof. Nanu Elena – fost profesor de matematică la C.N. „E. Hurmuzachi” și de prof. Buliga Ionela de la Școala Gimnazială Nr. 2 Iaslovăț.

În organizarea activităților educative sunt implicate următoarele cadre didactice din cadrul colegiului: prof. Adrelean Mărioara, prof. Bodnărescu Adrian, prof. Chelba Mirela, prof. Coajă Gabriela , prof. Mitrofan Nicoleta, prof. Nanu Raluca, prof. Pogorevici Gabriela,  prof. Popovici Angelica, prof. Popovici Florin, prof. Puiu Loredana.

La activități s-au înscris 23 de elevi de clasa a VI-a și 20 de elevi din clasele IX-XI.

Activitățile de specialitate se vor încheia vineri, 14.07.2023 prin organizarea Concursului de matematică „Vasile Valter Olariu”.

„Mulțumim tuturor cadrelor didactice pentru implicare în proiectarea, organizarea activităților și urăm tuturor succes, fie ca această săptămână să fie rodnică și plină de experiențe frumoase pentru toți participanții!”, au transmis organizatorii.


Intră acum și în grupul de