Incendiu într-o gopodărie din Ițcani. Două femei au suferit atacuri de panică


Intră acum și în grupul de

Două femei au suferit, joi dimineața, atacuri de panică în timpul unui incendiu care le-a cuprins gospodăria din cartierul sucevean Ițcani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în cartierul Ițcani, din municipiului Suceava.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor, ardeau o anexă gospodărească și acoperișul unei bucătării de vară, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie.

Pe timpul intervenției de stingere, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical pentru două femei, care au suferit arsuri minore la nivelul membrelor superioare. Ulterior, femeile, în vârstă de 58, respectiv, 78 de ani, au refuzat transportul la spital.

În incendiu au ars o anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, și acoperișul bucătăriei de vară, pe aproximativ 50 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de circa o oră și jumătate, iar pompierii au salvat locuința gospodăriei și o altă anexă de locuit, cu bunurile aferente.


Intră acum și în grupul de