Deputatul Șoldan a fost alături de primarul din Bunești la semnarea unui contract de finanțare a extinderii rețelei de alimentare cu apă


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a anunțat pe pagina sa de socializare că l-a însoțit, miercuri dimineața, pe primarul comunei Bunești, Ioan Ștefan, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru semnarea unui contract de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Contractul a fost semnat în prezența secretarului de stat Alexandru Stoica și are o valoare de 8,4 milioane de lei pentru finanțarea unui proiect de extindere a rețelei de alimentare cu apă pentru satele Petia, Uncești și Podeni, proiect la finalizarea căruia se va rezolva definitiv această problemă în comuna Bunești.

„Țin să-l felicit pe primarul Ioan Ștefan, pentru că, deși se află la primul mandat a reușit să depună multe proiecte și să atragă investiții semnificative pentru comuna sa. Urmează să obțină finanțare și pe un proiect care prevede modernizarea a 4,5 kilometri de drum în satele Petia, Uncești și Podeni, iar în urmă cu câteva săptămâni, a semnat contracte pentru alte investiții importante finanțate prin PNRR”, a precizat deputatul.

Gheorghe Șoldan a remarcat că deși conduce o comună nu tocmai mare, cu un buget relativ mic, Ioan Ștefan, un bun gospodar, are deja multe reușite administrative ca primar și și-a exprimat convingerea că Bunești se va moderniza și se va dezvolta tot mai mult în următorii ani.


Intră acum și în grupul de